Els nostres orígens:

TrapAU és un mitjà de comunicació digital que naix amb la voluntat de donar veu a la cultura en valencià i popular, donar veu a associacions i a col·lectius valencians que no tenen rellevància social ni mediàtica perquè tinguen el ressò que mereixen.

 

Així doncs, el lema  d'aquest mitjà és el nostre principal objectiu: donar-te “els estris que necessites per a informar-te de la cultura a casa teua”; perquè eixa és la nostra voluntat, que estigues assabentat de tot allò que ens envolta i ens enriqueix, perquè entre totes i tos puguem donar veu a eixa cultura que ens identifica com a poble.

 

El nostre públic per tant, vindrà condicionat per l’idioma i per l’àmbit geogràfic a què ens cenyim, i és que tot i que no tanquem portes a tot el territori de parla catalana, donem especialment veu a allò que tenim més a prop i que tenim per tant a l’abast: Castelló i els seus voltants. 

 

Justifiquem aquest projecte per la nostra passió per la llengua, per la nostra estima per la cultura i sobretot, per la voluntat de sentir-nos part d’una xarxa comunicativa que ens cohesione i ens faça partíceps.