Un documental "confinat" que reivindica la nostra horta

Actualizado: 1 de jun de 2020

NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón


S’estrena el documental que ha nascut i s’ha produït durant la quarantena. “Renaixem”, una peça que dura poc més de 12 minuts i que posa en manifest el producte de proximitat, en concret, les fruites i les verdures que tenim al nostre voltant i que naixen en les nostres terres.

Aquest documental dirigit per David Segarra mostra eixos carrers buits que ens trobem hui dia a qualsevol ciutat, mirades d’incertesa darrere de les finestres, mans que llauren la terra i llauradors i llauradores amb mascaretes que reivindiquen la cura per la terra i pels nostres productes. I de fons, el silenci. Un silenci que s’amaga de tant en tant sota el cant dels ocells que sobrevolen els paisatges tan característics de l’horta de València.


L’audiovisual, que en poc menys d’una setmana ha aconseguit quasi les 11.500 visualitzacions, es pot trobar en Youtube, i tot i que la llengua amb què parlen la majoria de les persones entrevistades és el valencià, també hi ha els subtítols en castellà.5 vistas0 comentarios