Un amic invisible per gaudir de la lectura

Actualizado: 1 de jun de 2020

“Sentim les llibreries” naix per a rescatar el comerç local i fomentar la lectura


Imatge de la iniciativa 'Sentim les llibreries'

NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón

En temps de crisi, i en un sector que porta anys arrastrant una mena de crisi permanent, les llibreries de València proposen, mitjançant les xarxes socials, una iniciativa que pretén fomentar la lectura i alhora, reinventar el negoci de les xicotetes llibreries, aquelles de caire local, les del barri de tota la vida.

Així naix “Sentim les llibreries”, un amic invisible en el qual regales, de manera anònima, un llibre en un comerç determinat i de la mateixa manera te’n regalen un a tu també. Un joc la idea del qual és originària de dos escriptors, Maria Bastarós i Mr. Perfumme, amb el plantejament de trencar amb el gran negoci que tenen determinades plataformes d’Internet i ajudarà a millorar la situació crítica que estan passant les llibreries independents de València després de l’aturada que ha causat la Covid-19.

Cartell amb les instruccions per participar-hi

Les llibreries que s’han sumat a aquesta iniciativa són Bartebly, Bangarang, Berlнn, Gaia, Imperio, La Batisfera, La Primera, La Repartidora, La Rossa, Leolo, Primado, Railowsky, Ramуn Llull, Somnis de Paper i United Minds, totes elles a la capital del Túria.


Cal destacar que aquesta iniciativa ja ha aconseguit més de 2000 participants, per la qual cosa s’ha fet un gran ressò i demostra, una vegada més, que llegir ens fa créixer, i que la lectura és un plaer que tothom compartim, fins i tot en temps de còlera.


4 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo