S'obri la convocatòria dels Premis de la Mar de Poesia 2020

Actualizado: 1 de jun de 2020

Tot i que aquests premis formen part de la Setmana Cultural del Grau, que ha quedat suspesa per la crisi de la Covid-19, l’organització ha decidit mantenir el certamen literari


Cartell de la convocatòria

NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló i l’Associació Cultural La Barraca, han convocat la 27a edició dels Premis de la Mar de Poesia en record dels poetes de Castelló Manel Garcia Grau i Miquel Peris i Segarra.


Aquest certamen literari compta amb dues categories: Premi Grumet Manel Garcia Grau, dirigida a joves i amb una dotació econòmica de 300€, i el Premi Miquel Peris i Segarra, per a majors de 16 anys, dotat amb 900€.


Els treballs, que han de ser originals i inèdits, s’han de lliurar abans del 31 d’agost de manera telemàtica mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament, o bé físicament mitjançant una instància que es pot descarregar des del web.


Tot i que aquest certamen literari estava inclòs en la Setamana Cultural del Grau, suspesa per la crisi de la Covid-19, l’organització ha decidit portar-lo endavant i mantenir aquesta cita de poesia per tal de retre homenatge a la Mediterrània, ia ixí, està previst celebrar l’acte de lliurament dels premis a llarg del darrer trimestre del 2020, en una data que consistori i organització consensuaran i anunciaran prèviament.


En l'edició 2019, fou Lucía Ribes Algueró la guardonada amb el premi Grumet Manel Garcia Grau amb el poema "Mariner, Marineret", mentre que el premi Miquel Peris i Segarra fou per a L'evangeli segons la mar, de Cristina Álvarez Roig.8 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo