Pau Bonet (Rua) composa en acústic durant el confinament

Actualizado: 1 de jun de 2020

NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón

El cantant del grup punkrock de Castelló, Rua, llança en solitari durant el confinament l’àlbum Cru, uns acústics composats “durant (i a causa probablement) de la quarantena”, com bé afirma Pau a aquest mitjà.

Imatge del disc


En aquestes set cançons que ha llançat Pau Bonet reflexa eixes sensacions que tothom sent durant els quasi dos mesos que portem de confinament, i és que òbviament, en aquesta situació, “no he de preocupar-me sobre el que m’he de posar, si vaig a la moda i si no vaig ben conjuntat, si m’arranca el cotxe o si plourà demà”.


Les seves lletres reivindiquen quotidianitats d’aquest moment, com aquell tòpic que “abans tot molava més” i “tot i que ningú no s’ho esperava, havia de passar”, perquè cada dia pretén “llegir només bones notícies i vore el món a tot color”.

Bonet actuant amb el seu grup, Rua, al pub Terra / Imatge extreta del Facebook del grup

De moment sols queda agafar-se als seus acords i esperar que prompte es faça realitat allò quan canta que “ens hem trobat fa més de tres quarts d’hora i hem decidit d’entrar en un café”. Però de moment, cal conformar-se amb l' “enyore tants moments últimament, amb la mirada fixa en la paret”.


El guitarrista i cantant del grup Rua, qui poc abans de començar aquest confinament va actuar com a teloner de Panellet, un dels seus grups de referència, ha avançat que a hores d'ara continua treballant en el projecte d'aquest trio de Castelló.


31 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo