“Cinema Jove” celebrarà una edició reduïda de la 35a edició del festival

Actualizado: 1 de jun de 2020NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón

Davant la impossibilitat de celebrar l’edició "CINEMA JOVE 2020" a causa de la crisi que ha provocat la Covid-19, l’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha decidit celebrar una versió reduïda en la qual es puguen garantir les mesures de seguretat sanitàries, tant per al públic com per al personal.

Aquest moment de crisi sanitària ha impedit que es puguen celebrar molts dels esdeveniments culturals que s’emmarquen en el sector cultural, I en aquest cas, hi ha la impossibilitat de desplaçar-se per part de directors I productors de les obres que hi participen, tant a nivell estatal com a nivell internacional, per la qual cosa, han decidit que l’edició es realitzarà però de manera retallada.


Aquesta edició tindrà lloc entre els dies 5 i 8 de desembre en les seus habituals, com ara el Teatre Principal de València, el Rialto, o el Centre Octubre de Cultura Contemporània, i es podrà veure tan sols una part de les seves seccions, com ara l’estrena de dos llargmetratges, curtmetratges i websèries.


Pròximament, els canals oficials del “Cinema Jove”, les xarxes socials del festival, així com l’IVC, anunciaran la programació de manera més detallada, segons ha informat l’organització.

1 vista0 comentarios